Pokrój mięso na plastry i stuknij tłuczkiem do mięsa. Każdy kawałek posyp solą , przyprawami i przyprawami do smaku z obu stron .
Aromatyzowane mięso przełożyć do miski, przykryć folią spożywczą i przechowywać w lodówce na 30-40 minut . W międzyczasie zetrzyj twardy ser na grubej tarce.
Ogórki odetnij i pokrój wzdłuż na 4 cieńsze części . Wyjąć marynowane mięso z lodówki, rozłożyć na blacie, położyć kawałek ogórka na krawędzi i zwinąć.
Wypełnij i zwiń wszystkie plastry mięsa w ten sam sposób. Wcierać olej w miseczkę z jenem i układamy przygotowane bułki obok siebie.
Lekko naoliwić również rolki na wierzchu. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 ° C i piec około 40 minut . Pod koniec tego czasu wyjmij miskę z piekarnika i posyp każdą bułkę startym serem.
Gotowe. Możemy posypać siekanym serem i podać. Smacznego!