Fantastycznie sprawdzi się podczas przyjęć i prywatek, ponieważ wygląda niezwykle kusząco i zaskakuje kolorem. Danie, które wszyscy znają zostało zmodyfikowane tak, by na nowo kusić i zachwycać. Rolada w nowej odsłonie jest pyszna, smakowita i niezbędna na każdym stole. Tylko jeden przepis a może z niego powstać nawet kilka smaków.
Ten wspaniały przepis można zrobić na słono lub słodko, w zależności od preferencji smakowych i okazjonalnej potrzeby. Prosty przepis, z którym poradzi sobie każdy, nawet początkujący kucharz. Można zrobić dwie wersje bo marchewkowa rolada wspaniale wypadnie zarówno jako przystawka i jako pyszny deser.
Marchewkowe cudo na każdym stole! Zaskoczenie niezwykłym daniem, gwarantowane.
A oto przepis:
Przepis – nadzienie na słono:
Przepis – nadzienie na słodko:
Sposób przygotowania: Obrane marchewki należy zetrzeć na grubej tarce, następnie należy je podsmażyć lekko na maśle i dusić pod przykrywką ok. 5 min. do miękkości, wystudzić.